Kylläpäs alkoi päivä hyvin tänään! Tai meinaan sitä että aamulla ei väsyttänyt vaikka eilen illalla nukkumaan meno venyi normaalia pidemmäksi. Olin todella yllättynyt siitä että jaksoin niin hyvin herätä. Mutta ehkä se sit tänä iltana kostaa sen minulle ja nukahdan jo 9 aikaan illalla eikä saunominen ja elokuvan katsominen onnistu. Mutta aion kyllä nauttia illasta vaikka väkisin. Ja laitan tarvittaessa tulitikut silmiin jos aion nukahtaa ennen yhtätoista! :D

Mutta ensimmäinen asia joka tässä päivässä ottaa päähän, on toi helvetin vesisade! Ei voi yhtään olla ulkona jos ei halua kastua. Ja olisin tänään halunnut käydä murun kanssa kävelemässä jossain hieman, mutta se taitaa jäädä haaveeksi vain jos tämä sade ei lakkaa iltaan mennessä! Ja luulen että tänään menemme istumaan iltaa Jeren isän luokse, kuten yleensäkin. Ja toinen asia tässä päivässä ärsyttää se, että joudun olee viiteen asti töissä vaikka haluisin perjantain kunniaks päästä aikasemmin jotta olisin päässyt hoitaa asioita. Myös kolmas asia ottaa päähän! Katja (täti) tulee luultavasti tänään Varkauteen ja olisin halunnut nähdä Eveliina murun, on jo ikävä! Mutta ens viikonloppuna aion sen ottaa yöks ja lähteä taas sen kanssa uimahalliin uimaan, koska lupasin jo. Tällä kertaa me ei kyllä laiteta mitään typerää uimavaippaa! :D Pissikööt altaaseen jos on pissiäkseen, eiköhän se sieltä vaipastakin pääse karkaamaan. :) Minun pitäis vaan löytää uimapuku itselleni, ei ollut kovin kiva bikineissä olla. Rannalla bikineissä on kiva olla, mut uimahallissa tuli tosi ahdostunu olo ! :D Haluun sellasen mustan jossa on sellaset pienet lahkeet, mut en eilen löytänyt kaupasta sellasia. Ehkä jossain urheilu liikkeessä ois, mut ne varmaan maksaa ihan kivasti ku ne sellaset typerät uimapuvut makso prismassakin jo 40 euroa.

Mun tekis tosi paljon mieli lähteä "syyslomalla" jonnekin reissuun, ihan vaikka vain tallinnaan silleen pidemmäksi viikonlopuksi, koska olen tosi väsynyt ja kaipaan hieman lomaa! Olisin tahtonut lähteä jonnekin lämpimään, mutta näin isolla porukalla kun mitä meitä olisi sinne lähtenyt (varmaan 7), on tosi hankala saada minkään sortin matkoja lyhyellä ajalla. Ois varmaan matka pitänyt varata jo alku vuonna jotta ois päästy jonnekin. Mut siis tosiaan, joku pieni loma on paikallaan ja tahdon sen keinolla millä hyvänsä! Lähden vaikka yksin jos ei muut ole kiinnostunut lähtemään. Asiaa hankaloittaa vain se, ettei minulla itsellä ole mitään syyslomia, eli joutuisin lähtemään vain viikonloppuna, mutta jos lähdettäis porukalla niin silloin onnistuisi ottamaan päivä tai pari vapaata, koska myös työnantajani lähtisi mukaan. Ja se tallinnaan meneminen oli itseasiassa hänen ideansa. Ja toivon sitä todella että lähdetään! Myös joku kylpyläloma olisi ihana, sais siellä lämpimässä (mutta likaisessa) vedessä lillua ja rentoutua niistä kaikista kivoista hieronnoista yms. Mutta muut ei varmasti ole siitä niinkään kiinnostuneita, mikä ei todellakaan ole yllätys että jotain mitä mä haluun, muut on sitä vastaan. Joten vaihtoehdoksi jää Tallinnan reissu tai mökkiloma jossain aivan korvessa jossa pojilla olisi mahdollisuus kalastaa. Ainut vaan ettei mua kiinnosta pätkän vertaa lähtee jonnekin mökille, koska sitä samaa voin tehdä ihan yhtälailla kotonakin! Mutta toki aion lähteä mukaan, ehkä ens kerralla mennään sitte jonnekin sellaiseen paikkaan jonne myös minä tahdon. :)

Mut voisin vielä lopuks sen verran kertoo eilisestä, että oltiin Jeren kanssa helvetin viisaita! Lähettiin ettii pihalta vaahteran lehtiä, koska aioin tehdä niistä sellasia tauluja. Ja muistin, että jossain meidän lähellä on vaahtera. Lähettiin sit kattoo onko niitä lähipuistossa, mut ei niitä siellä ollut. Meinasin jo kirota, et mistä me joudutaan niitä oikein lähtee metsästää. Sit mentiin takas kotia toista kautta ja huomasin, et se vaahtera olikin lähempänä kun muistin, sillä se oli meidän postilaatikoiden vieressä. Mut saimpahan niitä vaahteroita ja pääsen tekemään niistä sitä mitä myös suunnittelin. Tosin huomasin aamulla et ne lehdet oli hiukan kuivunut ja vaihtanut väriä, eikä enää olleetkaan niin hienon värisiä kun eilen. :D Joten taidan tänään joutua keräämään uusia lehtiä.

ps. olen muuten muuttanut elämäntapojani sen verran et en ole syönyt pariin viikkoon herkkuja ja olen ruvennut "harrastamaan" jonkin sortin liikuntaa! :D Ehkä tämä tästä sitten. :) Toivottavasti pääsen vielä tavoitteeseeni. Onhan minulla viisi kuukautta aikaa toteuttaa kaikki.(: